NJE PJESE E IMJA – EPISODI 142

NJE PJESE E IMJA – EPISODI 142

08:45 16/01/2017

Jakup dhe Maksut do të debatojnë ashpër, ndërkohë që znj. Sadete ndihet tepër e dëshpëruar.

Soner vjen për vizitë dhe duket se tashmë ai ka rregulluar marrëdhënien me Toprak.

Teksa Kahraman përpiqet të pranojë humbjen e babait të tij, do të marrë një telefonatë nga Defne. Çfarë do të bëjë ai?

Kanë kaluar dy muaj dhe Kahraman është tejet i lumtur me Elif dhe fëmijët e tyre.

Defne gjendet ende pas hekurave të qelisë, ndërsa fiksimi i Soner pas Elifit dhe Toprakut shtohet nga dita në ditë.

Duket se Defne dhe Soner kanë qëllime të përbashkëta. A do të mundet të krijohet një aleancë?

Çfarë analizash ka bërë Elifi?

Delta
LAJMET

Të ngjashme

AZHBR
UKT
UKT
Doktori