NJE PJESE E IMJA – EPISODI 145

NJE PJESE E IMJA – EPISODI 145

08:45 19/01/2017

Xhanan vendos të shkojë në shtëpinë e Maksutit. Çfarë do të bëjë ajo aty?

Të gjithë i japin përkujdesin maksimal Elifit duke mos e lënë atë të kuptojë se çfarë po ndodh realisht.

Policia heton pistat për të gjetur foshnjën e humbur.

A do të munden ata të zbulojnë se ku ndodhen Soner dhe Defne?

Meleke dhe Selim vuajnë për njëri-tjetrin.

Një fjali e Jakupit do të shkaktojë tension në darkën familjare. Si do të jetë përballja në rikthimin e tij në shtëpinë e babait?

Soner shijon fitoren e tij dhe përgatitet për lëvizjen e rradhës.

Të ngjashme