NJE PJESE E IMJA – EPISODI 146

NJE PJESE E IMJA – EPISODI 146

09:27 23/01/2017

Kahraman bisedon me Jakup dhe mamanë e tij lidhur me të rejat nga policia.

Cili është plani i Soner lidhur me Elifin? Po me Defnen?

Kahraman dhe Elif do t’i tregojnë Toprak se presin një fëmijë.

Selim flet me Xhanan. A do të mundet kjo e fundit të kuptojë që ka vepruar gabim?

Elif dëgjon një bisedë të znj. Kimete. A do të zbulojë ajo të vërtetën?

Meleke po niset për në Vienë.

Një luftë e ftohtë po ndodh mes Maksut dhe Shykran nga njëra anë si dhe Jakup dhe znj. Sadete nga ana tjetër. Kush do të fitojë?

Kahraman mëson ku është fshehur Defne. A do të mundet ai të gjejë vajzën e tij?

Çfarë po ndodh me Elifin?

Të ngjashme