NJE PJESE E IMJA – EPISODI 147

NJE PJESE E IMJA – EPISODI 147

08:45 24/01/2017

Si është gjendja shëndetësore e Elifit? Soner i qëndron pranë.

Kahraman sjell vajzën e tij në shtëpi. Çfarë do ndodhë kur ai të mësojë që Elif nuk gjendet në shtëpi?

Në të njëjtën kohë, policia i dërgon skicën e portretit të personit të dyshuar. E gjithë familja do të tronditet.

Si është situata mes znj. Sadete dhe Maksutit?

Shykran përballet me zemërimin e të shoqit dhe dëshpërimin e së bijës.

Cili është plani i Sonerit? Elifi ka si mundësi të vetme një telefonatë.

A do të jetë e mjaftueshme për Kahramanin?

Të ngjashme