Një projekt i bukur po vjen! Rudina Magjistari dhe Andriola Kambo prezantojnë “MUZA Competition”


Një projekt i bukur po vjen! Rudina Magjistari dhe Andriola Kambo prezantojnë “MUZA Competition”

15:53 15/03/2022

Një mundësi e artë për të nisur karrierën si dizajner! Një ftesë për të gjithë të rinjtë e talentuar në mbarë trojet shqiptare, në projektin që bashkon tradicionalen dhe modernen në fushën e modës.

Në kuadër të Tiranës si Kryeqytet Europian i të Rinjve 2022, Unioni i Bashkive shqiptare në Rajon ka lançuar dje projektin “MUZA COMPETITION”.

“MUZA COMPETION”, një projekt i ideuar nga Drejtoresha Ekzekutive e Unionit të Bashkive Shqiptare në Rajon, Andriola Kambo dhe producentja e moderatorja Rudina Magjistari, të cilat prezantuan projektin në programin “Rudina” në Tv Klan dedikuar të gjithë të rinjve pasionantë dhe profesionistë, në rijetëzimin e elementeve etnografikë në fushën e fashion-dizajnit.

Këtë herë të gjitha mendjet “youth” do të jenë pjesë këtij kompeticioni që mbart vlerat e kostumografisë dhe detajeve artizanale shqiptare.

“Muza Competiton” i dedikohet të rinjve nga mosha 18-35 vjeç nga gjithë qytetet shqipfolëse të rajonit të Ballkanit Perëndimor, për t’u ofruar atyre një spektër më të gjerë mundësish profesionale që synojnë nxitjen e punësimit në ekonomitë krijuese, nxitjen e krijimit të bizneseve start-up në këtë fushë, apo zgjerimin e bizneseve.

Tirana Kryeqyteti Europian i Rinisë 2022 do të jetë një stimul për të shfaqur më të mirën.

Projekti do të kalojë në 3 faza dhe aplikantët më të mirë do të përzgjidhen nga juria e përbërë nga anëtarët si më poshtë:

Fadil Berisha

Afërdita Onuzi

Emina Çunmulaj

Valdrin Sahiti

Enada At’Nikolla

Helidon Haliti

Për më shumë informacion rreth projektit dhe aplikimit në konkursin “Muza Competiton” mjafton të klikoni në këtë link: https://muzacompetition.com/./tvklan.al

Të ngjashme