Xhemre tenton serish të vetëvritet por përsëri është Ali ai që e shpëton atë.

Çfarë do t’i tregojë Ali në një rrefim të ndjerë asaj?

Berk debon Hazallin nga shtëpia dhe nga jeta e tij gjithashtu.