“Njeriu si shkatërrimtar”, 24 fotografë dokumentojnë rrënimin e natyrës në TIPHT “Njeriu si shkatërrimtar”, 24 fotografë dokumentojnë rrënimin e natyrës në TIPHT

15:14 19/04/2016

Për të dytin vit Festivali Ndërkombëtar i Fotografisë në Tirane nën kujdesin e zonjes së parë Odeta Nishani bën bashkë 24 fotografe nga vende të ndryshme të Europës.

Tema është “Njeriu si shkatërrimtar” e më së shumti i natyrës. Shkrepjet dokumentojnë të shkuarën dhe të tashmen në një çast të vetëm për syrin e vizitorit.

Ekspozita e hapur në Qendrën Rinore “Tirana” do të qëndrojë e hapur deri në 22 Prill.

Tv Klan
Të ngjashme