Gaforrja

Është një nga shenjat më të zgjuara të horoskopit. Ata janë shumë të vëmendshëm ndaj mjedisit të tyre dhe dinë të shfrytëzojnë gjithçka që mund të jetë në favor të avantazhin e tyre. Ata janë të aftë në mbledhjen e informacionit dhe përdorimin e tij për të menaxhuar situatat. Për më tepër, ata janë shumë dinake.

Akrepi

Njihet si shenja më taktike dhe strategjike e horoskopit. Ata jo vetëm që janë në gjendje t’i planifikojnë gjërat tërësisht, por gjithashtu dinë të përdorin informacionin në avantazhin e tyre. Ata janë shumë vëzhgues dhe mund të kuptojnë mënyrën e të menduarit dhe të vepruarit të njerëzve. Falë zgjuarsisë së tyre, ata priren të arrijnë qëllime ambicioze.

Binjakët

Ata janë të aftë për të dalluar mundësitë dhe për të shfrytëzuar sa më shumë prej tyre. Ata dinë të manipulojnë situatat me fjalët e tyre. Predispozita e tyre e lindur për komunikim dhe manipulim i bën ata të shkëlqyer në lojërat psikologjike. Ata dinë si të menaxhojë lloj-lloj situatash pa u përfshirë shumë emocionalisht, logjikën e kanë parësore.


/tvklan.al