Deputeti socialist Ismet Beqiraj, ashtu si pjesa tjetër, nuk e pati aspak të lehtë të mbante fjalën e tij këtë të hënë në Kuvend.

I rrethuar nga deputetët opozitarë, e me Flamur Nokën që tentonte t’i mbyllte mikrofonin, Beqiraj tha: “Kështu i tregoni popullit, që nuk keni për të ardhur kurrë në pushtet, keni zgjedhur strategjinë e gabuar. Jemi mbledhur për të diskutuar dhe sigurisht peshën më të madhe të diskutimit do ta kishit ju, për hallet, problemet…”


Teksa fliste, Flamur Noka insistonte duke e thërritur “o Ismet”, por Beqiraj e çoi fjalën deri në fund. 

Ismet Beqiraj: Në respekt të thinjave që kam, pa dallim krahu, po ju drejtohem me një mesazh, me thënien e Naim Frashërit; “Të gjithë jemi një farë nuk kemi asgjë për të ndarë”./tvklan.al