Obama: Emigrantët ilegalë nën 18 vjeç do t’i riatdhesojmë


Obama: Emigrantët ilegalë nën 18 vjeç do t’i riatdhesojmë

17:18 26/07/2014 obamaaPresidenti amerikan Barak Obama paralajmëroi liderët e vendeve të Amerikës Qëndrore, se emigrantët ilegalë nën 18 të pashoqëruar nga prindërit do të riatdhesohen.

Ai zhvilloi një takim me liderët e këtyre vendeve në Uashington, për t’i informuar me legjislacionin e ri amerikan që po përgatitet dhe për t’u kërkuar atyre të marrin masa për frenimin e fenomenit, me përmasa gjigande.

Tv Klan


Të ngjashme