Obama, nxit bashkëpunimin me kompanitë teknologjike


Obama, nxit bashkëpunimin me kompanitë teknologjike

20:01 14/02/2015 obamaPresidenti Barak Obama nënshkroi një urdhër ekzekutiv, sipas të cilit kompanitë teknologjike do të bashkëpunjnë me njëra-tjetrën dhe me agjencitë federale për parandalimin e sulmeve kibernetike si nga jashtë ashtu edhe nga brenda.

Po ashtu, administrata amerikane synon që nëpërmjet ndryshimeve ligjore të forcojë edhe të drejtat e konsumatorit në këtë sektor.

Tv Klan

Të ngjashme