OFL zbarkon në Fier, 4 të dënuarit e radhës që duhet të justifikojnë pasurinë


OFL zbarkon në Fier, 4 të dënuarit e radhës që duhet të justifikojnë pasurinë

13:52 11/08/2020

Operacioni Forca e Ligjit u ka dërguar kërkesën për vetëdeklarim pasurie 4 të personave të radhës.

Ata janë Gentian Jakupi, banues në Fier, i dënuar për veprën penale “Trafikimi i narkotikëve”; Edmond Golloshi, banues në Fier, i dënuar për veprën penale “Trafikimi i narkotikëve” mbetur në tentativë; Vladimir Golloshi, banues në Fier, i dënuar në Greqi, për veprën penale “Prodhimi dhe shitja e narkotikëve”; Enver Brahushaj banues në Fier, i dënuar për veprën penale “Trafikimi i narkotikëve”, kryer në bashkëpunim, mbetur në tentativë.

Këta individë, si subjekt i Ligjit Special, duhet t’u përgjigjen me shkrim, brenda 48 orësh, të gjitha pyetjeve të OFL-së. Më pas, përgjigjet e marra do t’i dërgohen SPAK-ut, për veprime të mëtejshme./tvklan.al
Të ngjashme