Opinion – Berluskoni dhe grate, seksi dhe pushteti! (21 shtator 2011)


Opinion – Berluskoni dhe grate, seksi dhe pushteti! (21 shtator 2011)

09:07 21/09/2011

Facebook: https://www.facebook.com/tvklan Emision LIVE nga Blendi Fevziu ne KLANHD & TVKLAN


Të ngjashme