#Opinion | Emision politik live nga #BlendiFevziu në #TvKlan

Një shikim në xhaminë e Et’hem Beut, më të rëndësishmen të Tiranës dhe një prej më të rëndësishmeve të Shqipërisë. Xhamia është restauruar së fundmi në dy vitet e fundit, ka marrë format e saj origjinale dhe është ndoshta objekti më i rëndësishëm së bashku me Sahatin që Tirana ka në qendër të saj. Është mahnitëse, e gjitha me motive florale, diçka e rrallë për xhamitë në Shqipëri.