Opinion – Kurbani i Ramës! (15 nëntor 2011)


Opinion – Kurbani i Ramës! (15 nëntor 2011)

15:44 15/11/2011

Tema: Kurbani i Edi Rames! Libri I Rames dhe debati per te. Te ftuar: Andi Bushati, Lorenc Vangjeli, Eduard Zaloshnja, Mark Marku, Luan Rama, Henri Cili.


Të ngjashme