OPINION – KUSH I NDIHMON TE VARFERIT?

OPINION – KUSH I NDIHMON TE VARFERIT?

11:40 20/04/2016

Të ftuar:

Floriana Garo – Moderatore

Tritan Shehu – Politikan

Blendi Klosi – Minister i Mireqenies Sociale Dhe Rinise

Ilir Hoxholli – Fundjava Ndryshe

Arber Hajdari – Fundjava Ndryshe

Blendi Salaj – Gazetar

Paulin Vilajeti – Pastor

Skerdi Faria – Dr Klinika Keit

 

Të ngjashme
UKT