#Opinion | Emision politik live nga #BlendiFevziu në #TvKlan

Pas tregut perëndimor, është shumë interesante tashmë se “Laser Way” është shtrirë dhe në tregun lindor, duke synuar kryesisht Poloninë si dhe Kosovën. Në Kosovë kanë hapur dhe një zyrë informimi dhe transportimi të pacientëve drejt Shqipërisë.