Opinion-Elbasan, kush qëlloi me snajper?Opinion-Elbasan, kush qëlloi me snajper?

Autori: Blendi Fevziu

21:29 08/06/2020

Të ftuar në Opinion: Artan Hoxha dhe Spartak Koka.
Të ngjashme

Autori: Blendi Fevziu

21:29 08/06/2020