OPINION – MAGJIA, FALLI DHE PARASHIKIMI I TE ARDHMES!

OPINION – MAGJIA, FALLI DHE PARASHIKIMI I TE ARDHMES!

23:47 30/04/2019

Të ftuar:

Fleura Shkembi

Mustafa Nano

Olsa Muhamedi

Agim Baci

Ylli Gurra

Iva Tico

Rudina Dembacaj

Xhevahir Dedaj


Grupi
LAJMET
Të ngjashme
Grupi