OPINION – QENDRIMI NDAJ ENVER HOXHES DHE KOMUNIZMIT! – TV KLAN

OPINION – QENDRIMI NDAJ ENVER HOXHES DHE KOMUNIZMIT!

Emision: 04.06.2019

Të ftuar:

Fatos Klosi
Marenglen Kasmi
Eni Papa, Agron Shehaj
Ergys Mertiri

Kategori
OPINION
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione