OPINION – RAMA, MEDIAT DHE DEBATIMBI SHPIFJEN! – TV KLAN

OPINION – RAMA, MEDIAT DHE DEBATIMBI SHPIFJEN!

Emision: 16.10.2018

Të ftuar:

Jordan Daci – Gazetar
Anila Basha – Gazetare
Mustafa Nano – Gazetar
Artan Hoxha – Analist
Mark Marku – Petagog
Redi Shehu – Analist

Studiuesi i medias, profesori Mark Marku, të martën, deklaroi se kryeministri Edi Rama nuk mund të ndërhyjë me aq lehtësi në sistemin e medias, pasi këtë e bëjnë vetëm diktaturat.

Marku u shpreh të martën në studion e emisionit “Opinion”, se të gjitha qeveritë gjatë mandatit të parë i fshehin perversitetet që prodhon një qeverisje, mandatin e dytë u shpërthejnë dhe sistemi degradon.

Ai tha se në thelb të gjithë kësaj qëndron shqetësimi për të bllokuar të gjithë informacionin që qarkullon.

Analisti Artan Hoxha, të martën, deklaroi se nisma e qeverisë për paketën anti-shpifje kërkon të vendosë në veprim gjyqësorin për të shpëtuar nderin e vet.

Hoxha u shpreh në studion e emisionit “Opinion”, se bëhet fjalë për një politikë qeveritare me mobilizim total përkundrejt një problemi që nuk rezulton për shoqërinë shqiptare, ndërsa qeveria duhet të merret me problemet e shoqërisë.

***********************

Zhdukja e gazetarit arab!

Kategori
OPINION
0 Komente

Përgjigju

*

*Emisione