#Opinion | Emision politik live nga #BlendiFevziu në #TvKlan

Kjo e mërkurë shënon është një prej festave më të rëndësishme të besimtarëve myslimanë, Bajrami, një festë e cila ka rrënjë në Shqipëri shumë më herët, por që në vitet e komunizmit ishte ndaluar. Është rikthyer si të gjitha besimet fetare, pas viteve 1990. Është një prej ditëve të veçanta për besimtarët myslimanë. Por si zakonisht në Shqipëri, festat fetare respektohen nga të gjitha besimet e tjera. Është ndoshta një prej aseteve kryesore që Shqipëria ka, ajo që quhet dhënia dhe marrja në ditët e festave fetare mes besime të ndryshme. Pro çfarë është Bajrami? Çfarë është Ramazani, i cili është mbyllur me ditën e tij të fundit prej 30 ditësh? Pikërisht për të folur për këtë temë në studion e Opinion ishin 8 të ftuar.