Sa aeroporte ka në operim Shqipëria? Sa prej tyre janë në projekt të ndërtohen? Sa janë më pranë fazës së konkludimit dhe sa të tjerë janë thjeshtë të projektuar?

Për të gjitha këto, Blendi Fevziu realizoi një intervistë me drejtorin e Aviacionit Civil, Maksim Et’hemaj, i cili mbulon gjithçka që lidhet me Aviacionin Civil në Shqipëri./tvklan.al