Opinion – TBU, degë të reja dhe mundësi për tregun e punës!


Opinion – TBU, degë të reja dhe mundësi për tregun e punës!

Autori: Blendi Fevziu

23:37 21/09/2023

#Opinion | Emision politik live nga #BlendiFevziu në #TvKlan


Të ngjashme

Autori: Blendi Fevziu

23:37 21/09/2023