Opozita në koalicion për zgjedhjet

Posta

Opozita në koalicion për zgjedhjet

22:46 11/02/2019

Partitë parlamentare të opozitës kanë vendosur të jenë në një koalicion për zgjedhjet e ardhshme. Ato mbështesin një platformë që mbështetet në 4 çështje kyçe dhe kërkohet: qeveri tranzitore, zgjedhje të parakohshme, zbatimin e Reformës në Drejtësi si dhe përshpejtimin e çeljes së negociatave me Bashkimin Evropian.

Në platformë thuhet se

“hapi i ardhshëm pas dakortësisë me partitë parlamentare, është përfshirja në këtë marrëveshje e të gjitha partive opozitare që aktualisht nuk përfaqësohen në parlament”.

Tv Klan

 


Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
Grupi
UKT