OPOZITA, PERSERI NE PROTESTE!OPOZITA, PERSERI NE PROTESTE!

01:30 06/03/2019

Të ftuar:

Juli Xhokaxhi – Gazetare

Artan Hoxha – Analist

Erl Murati – Gazetar

Mentor Kikia – Gazetar

Vendi është në një krizë politike të paprecedentë. Por cilët janë skenarët për zgjidhjen e kësaj krize? Analistët janë të ndarë sa i përket skenarëve.

Gazetari Erl Murati mendon që Edi Rama mund të shkojë në zgjedhjet lokale me opozitën e re, duke marrë 61 bashki dhe më pas ta çojë vendin në zgjedhje të parakohshme. Një tjetër skenar sipas tij është dhe një marrëvshje e dytë.

Juli Xhokaxhi thotë se i druhet një vazhdim të marrëveshjes së 17 majit. Mentor Kikia shkon dhe më tej teksa shpreson që kjo përplasje e fortë politike të krijojë një “materie e re politike”. Një tjetër skenar sipas Kikisë është dhe përmbyllja e ciklit të kësaj opozite. Për analistin Artan Hoxha skenari i vetëm është përmbysja e kësaj qeverie.

***************

Persekutimi i klerit në komunizem!Të ngjashme