Osmani – Episodi 102

Osmani – Episodi 102

22:00 23/12/2020

Tekfur Nikolla bën planet për të rimarrë kalanë e Osmanit.

Një vizitë e papritur do të ndodhë në kampin e fisit Kaja.

Helena ka arritur të helmojë ushqimin tek kalaja e Osmanit dhe ofron ndihmen e saj pranë tekfurit për të marrë hak ndaj Sofisë.

Çfarë do të ndodhë brenda në kamp?

Të ngjashme