Osmani – Episodi 103

Osmani – Episodi 103

22:00 29/12/2020

Abdurrahmani po lutet për shërimin e Ertugrulit.

Tekfuri dhe njerëzit e tij arrijnë të futen në kalanë e Osmanit.

A do ta pushtojnë ata kalanë?

Çfarë do të ndodhë në bisedimet me mongolët?

Më në fund tre vellezërit arrijnë të bashkohen bashkë, por një lajm i keq vjen për Osmanin.

Të ngjashme