Osmani – Episodi 111Osmani – Episodi 111

22:00 27/01/2021

Flatios ka përgatitur një plan për të eleminuar Osmanin.

A do të kuptojë Bala se kush është tradhëtarja brenda kampit?

Si po shkon takimi mes Dyndar beut dhe Savxhes përballe tekfurit Nikolla?

Osmani është gjithmonë një hap para Flatios…

Edhe Bamsi shuan një fitil që mund të bëntë gjëmën.Të ngjashme