Osmani – Episodi 114Osmani – Episodi 114

22:00 09/02/2021

Gonxhe rivjen në kamp dhe tashmë është pjesë e sofrës së Osmanit.

Flatios është i betuar të vrasë Osmanin.

Cili është qëllimi i vizitës së tekfurit Nikola në çadrën e fisit Kaja?

Osmani me ushtrinë e tij niset për të marrë atë që dikur ishte e tija…


Të ngjashme