Osmani – Episodi 119Osmani – Episodi 119

22:00 24/02/2021

Cili është plani i Osmanit për të eleminuar mongolet më në krye Gejhatun?

Ajgyli dhe Gonxhe zbulojnë qe Targun po bashkëpunon me tekfurin Nikola.

Çfare po ndodh me Ertugrulin? A do të ngrihet ai të vendosë për të parin e fisit?Të ngjashme