Osmani – Episodi 125Osmani – Episodi 125

22:00 10/03/2021

Trupi i pajetë i Ertugrulit përcillet mes lotësh nga të gjithë, për në banesen e fundit.

Çfarë po ndodh në kampin tjetër me tekfurin Nikolla?

Tashmë ka nisur lufta e ftohtë mes djemve të Ertugrulit dhe Dyndar beut për të marrë fronin si udhëheqësi i fisit Kaja…

Çfarë mëson Osmani për vëllain dhe xhaxhain e tij?Të ngjashme