Osmani – Episodi 126Osmani – Episodi 126

22:00 15/03/2021

Bamsi mbledh të gjithë bejlerët turq në kuvend për të zgjedhur beun e fisit pas vdekjes së Ertugrulit.

Edhe mes grave kanë nisur konfilktet dhe xhelozitë për të parin e fisit.

Çfarë do të ndodhë në kuvend mes Osmanit, xhaxhait dhe vëllezërve të tij?Të ngjashme