Osmani – Episodi 128Osmani – Episodi 128

22:00 17/03/2021

Çfarë do të vendose Osmani per martesen e tij me Targunin?

A ka më aleance mes Dyndarit dhe Savxhesë.

Djali i Savxhëse vjen në kampin e fisit Kaja.

Dikush përpiqet të shpëtojë nga burgu Flatiosin…Të ngjashme