Osmani – Episodi 130Osmani – Episodi 130

22:00 24/03/2021

Osmani merr vesh një lajm jo të mirë për xhaxhain e tij tradhëtar.

Cili është qëllimi i takimit mes Dyndarit dhe tekfurit Nikola?

Ajgyl ka kapur Targunin që helmoi Balen dhe e sjell atë para Osmanit.

Cili do të jetë vendimi i Osmanit për atë që tentoi të vriste gruan e tij?Të ngjashme