Osmani – Episodi 131Osmani – Episodi 131

22:00 30/03/2021

Çfarë kërkojnë dy spiunet e perandorisë romake nga Osmani?

Dyndar beu ka planet e tij kundër nipit të tij, Savxhesë dhe djemve të Ertugrulit.

Tekfuri Nikolla tashmë është në duart e tjeterkujt për të eleminuar Osmanin…Të ngjashme