Osmani – Episodi 134Osmani – Episodi 134

22:00 07/04/2021

Çfarë po ndodh mes Gonxhes dhe luftëtarit të Osmanit?

Dikush i maskuar del nëpër Sogut dhe shpërndan dhurata për të varfërit.

Më në fund duket sikur e gjithë familja e Osmanit po bashkëjeton në paqe…

Xherkutaj e ka punën keq me Ajgunin…Të ngjashme