Osmani – Episodi 136Osmani – Episodi 136

22:00 14/04/2021

Vazhdon drama mes Balës dhe Osmanit. Çfarë do të ndodhë me ta?

Cilët janë aleatet e vërtetë të Osmanit?

Në kampin e tekfurit Nikolla vjen një tjetër komandant për të shtypur fiset turke.Të ngjashme