Osmani – Episodi 138Osmani – Episodi 138

22:00 21/04/2021

A do të arrijnë ushtarët e Osmanit të futen brënda në kala si të infiltruar?

Kush është bashkuar me ta?

A do ta tradhëtojë Osmanin, xhaxhai i tij Dyndar beu?

A do të arrije Osmani të futet dhe ai në kalanë e tekfurit Nikolla?Të ngjashme