Osmani – Episodi 142
Osmani – Episodi 142

22:00 05/05/2021

A do të triumfojë Osmani kundër komandantit të tekfurit?

Bamsi kujton se po sherohet, por në fakt atë po e kuron një tradhëtar brenda kampit.

Targun dhe Gogtu janë bashkuar së bashku dhe çuditërisht bëhen aleatë me armikun e Osmsnit, Flatiosin.

Të ngjashme