Osmani – Episodi 145
Osmani – Episodi 145

22:00 18/05/2021

Çdo të ndodhë me Bamsin e plagosur?

Osmani është sërish i rrethuar nga ushtarët e tekfurit.

Flatiosi nga ana tjetër ka rrethuar Savxhen dhe Gonxhen…

Dikush ka arritur të futet deri në çadrën e Balës duke vënë në rrezik jetën e të gjithëve.

Të ngjashme