Osmani – Episodi 146
Osmani – Episodi 146

22:00 19/05/2021

Kush është gruaja që shpëton Bamsin dhe Osmanin?

A do të arrijë Bala të shpëtojë nga Targun në kampin e fisit Kaja?

Flatiusi ka rrethuar Savxhen, djalin e tij dhe Xherkutajin….

Të ngjashme