Osmani – Episodi 147
Osmani – Episodi 147

22:00 25/05/2021

Osmani është sërish pre e spiuneve. A ka filluar ai të dyshojë për Petrusin dhe Davidin?

Melhum tashmë është mysafire në fisin Kaja. Cili do të jetë misioni i saj?

Një dashuri e re po lind brenda kampit…

Të ngjashme