Osmani – Episodi 148
Osmani – Episodi 148

22:00 01/06/2021

Cila do të jetë levizja e rradhës e Dyndar beut.

Çfarë kërkon nga Osmani vajza e Umur beut, zonja Melhum?

Savxhe dhe ushtarët e tij rrethojnë Flatiusin…

Të ngjashme