Osmani – Episodi 152
Osmani – Episodi 152

22:00 14/06/2021

Osmani i zë pritë tekfurit Nikolla dhe ushtrisë së tij…

Cili do të jetë bilanci i këtij sulmi?

Malhun kërcënon Dyndar beun pa e ditur që unaza është e tij.

Të ngjashme