Osmani – Episodi 154
Osmani – Episodi 154

22:00 16/06/2021

Savxhe dhe Lena humbasin atë që donin më shumë në këtë botë.

Çfarë e mundon gruan e Dyndar beut?

A do të arrijë Osmani të mësojë se kush është spiuni brenda kampit të tij?

Të ngjashme