Osmani – Episodi 164
Osmani – Episodi 164

22:00 12/07/2021

Osmani humbet një tjetër të besuar të tij…

Xherkutaj mëson lajmin më të mirë që ka përjetuar në gjithë jeten e tij.

Si arrin Umur bej të çlirojë vajzen e tij nga duart e Nikollës dhe Togajit?

Të ngjashme