Osmani – Episodi 166
Osmani – Episodi 166

22:00 14/07/2021

Çfarë do të ndodhë me Aburrahmanin dhe Gonxhen? A do t’i shpëtojnë vdekjes?

Për çfarë do të përplasen Osmani dhe Malhun?

Umur bej ka marrë një vendim…

Të ngjashme