Osmani – Episodi 167
Osmani – Episodi 167

22:00 19/07/2021

Tekfuri Nikolla i dergon një letër Osmanit…

Osmani rrethon njerëzit e Togajit duke i masakruar ata për vdekjen e Abdurrahmanit.

Cili është plani i Dyndar beut dhe gruas së tij?

Dikush rrethon Dyndarin…

Të ngjashme