Osmani – Episodi 169
Osmani – Episodi 169

22:00 21/07/2021

Osmani arrin në kohë dhe i prish aleancat Umur beut.

A do të arrijë Dyndar beu të vërë në zbatim planin e tij të tradhëtisë?

Umur beu i jep më në fund Osmanit unazën që vërteton se kush është tradhëtari në familjen e tij…

Të ngjashme